Året 2017

Så er 2017 ved at være godt brugt. Et år hvor der er sket en del og så skal der gøres status.


Den gamle sure mand er sendt på pension&hobby (kan kun få sort arbejde). Men er stadigvæk søgende på arbejdsmarket, der er vel en plads til lidt gråt guld et eller andet sted. Om ikke andet så må man udvikle hobby virksomheden My iPhone Goodies .com

2017 var året hvor Mathias “Fedtøre” er flyttet i lejlighed med Cecilie. Fint lille sted i Valby. Ikke et håndværker tilbud men en lejlighed der var sat i stand af en IT håndværker. Mange stik men edb strøm og r45 udgange. Men TV stik og kabling var nok ikke lige hans stærke side. Men en fin lille lejlighed med 2 alterner, dog må man kun bruge den til gården da den anden ikke er sikker. 😉

Det var året hvor jeg fik taget mig sammen til at komme til Norge, Oslo for at hilse på den læste søn og svigerdatter, Tobias og Kristina. En fantastisk tur i bil op igennem Sverige til Oslo. Et par dejlige dage i deres fantastiske hus.
At se alt det han har sat igang i Eataly og smage deres berømte Pizza’er. Kan godt forstå at de har vundet flere mester skaber med dem. Han har været dygtig til at skabe et rigtigt godt sted i Oslo.
Nu har Tobias købt hus i Odense med Kristina og pendler frem og tilbage til Oslo for en tid. Det bliver dejligt at få ham til Fyn.

Min svigersøn i Nyborg er næsten blevet færdigt med deres hus renovering. Uden for). Aldrig har så få, slæbt så mange og lang så præcis fliser. (citat: Old grumply man). Jeg er sikker på at Daniel næsten drømmer om fliser og at Kirstine datteren min har fået 2-3 cm løgnere arme. Men flot er det blevet.
Og så var det året hvor jeg opdagede Nyborg. Fantastisk lille hyggelig by. Lidt synd at man kommer til at køre igennem. Min datter Kirstine brugte en dag på at være guide i Nyborg på mig. Her er slotte voldgrave små gader og hyggelig havn. Jeg kommer igen, her er mere end Nyborg Strand. Her er familie.

Frederikke brugte 2017 til at læse PAV og kom ind på første del. Hun brugte det sidste af året på at komme ud på det rigtige arbejds marked. Det her hemmelige men få fridage og fagforening. Hun er starter i praktik i en børnehave.

Der er blevet drukket en del kaffe med venner, spist mange frokost og besøgt en masse sjove steder med gode venner i 2017. Jeg elsker det.
Det har været året hvor jeg er løbet ind i flere tidligere kollegaer der var glade for at være sluppet væk. Uhyggeligt, men godt de slap væk.
Men en flok af rigtige venner ses på kryds og tværs. Den de andre ikke ville lege med.

2017 og gamle venner er pludseligt dukket op. Jess Kromann, som man ikke havde set i 40 år. Torben Arnt og AnnMarie hvilket vi sidst hygge med for 15 år siden. Og Boris som vi sidst så for 2 år siden.
Det er sjovt at selv om man ikke har se eller talt sammen i mange år så starter men stort set der hvor man slap. Deler gamle minder høre nyt om fælles bekendte. Hyggeligt og sjovt.
I 2018 håber jeg at der måske kommer flere venner man pludselig løber ind i. Ikke kun på fb men også i den virkelig verden.

Det var året hvor mit skur blev fyldt mad lamper og møbler fra Lauritz.com, der skulle bruges til videre salg i Tobias lille nye butik i Odense. Så mangler man retro/industri lys i den nye år så kan vi leverer.

Og så fik jeg også selv købt lidt kunst og møbler i 2017. Lidt bare damer og mahogni møbler og en Åge Strand klovn billede.

Det var året hvor jeg igen fik en glædelig besked om at jeg var rask igen og ikke skulle komme til kontrol mere hos dem. Dog skal jeg komme der ind i 2019. Herligt – jeg gider dem ikke.

Her i julen 2017 fandt jeg ud af at jeg er ved at blive en rigtig gammel tosse. Jeg fik den tossede ide at ville have et billede af mine børn og børnebørn. Det er sku da så old school – og last year. Men jeg fik det. måske har det noget med alt det jeg har skrevet om billederfamilie DNA – og den tabte historie.
Det var hyggeligt at have hele familien samlet på en gang og på samme tid. Og dog manglede de to svigerdøtre.

Nå men godt nytår, vi ses forhåbenligt i 2018.

Den gamle sure mand på vestegnen

Share