The site Schelin.dk

Hi there!

Lidt historisk tilbage blik om Schelin.dk, og hvad vi/jeg ønsker med site.

Det sidste først. Schelin.dk er en familie site og et sted hvor man, nok mest jeg kan komme ud med tanker, minder og skæve betragtninger. Det kan ske man ikke er enig men mig men så er nette heldigvis så stort at man nok kan finde et andet sted at browse.

Men det kunne også være at det ku blive hyggeligt og sjovt at lære os og vores meninger at kende. Man ku jo blive klogere af at blive provokeret.

Have fun!
The grumpy old man out vest.

Historien.

Schelin.dk er ikke en ny site, men er blevet løbende opdateret, ændret og skiftet karakter siden 1998.

I starten var det en del med familie, animerede gif’s og joks.

Schelin.dk 1998
Første site af Schelin 1998

De første digitale foto apparater og muligheden for at lave “foto” forsider ændrede Schelin.dk. Der gik lidt foto teknik, “se hvad vi ka” i site.

Schelin 2000
Schelin.dk anno 2000

Vi fik mere at skrive om og fik lavet en del menuer. Sidste nye skrig, menuer der kunne skifte farve når man valgte menu punktet.

Schelin 2005
Schelin.dk 2005 men mange menuer

Udviklinger skulle gå den vej av Schelin.dk fik en mobil site i 2013, som kunne læses på Nokia telefoner. En vap site. Det var hot, den gang.

Schelin start side 2013
Schelin anno 2013

I takt med at vi nu også alle sammen skiftede vores mobiltelefoner, skulle Schelin.dk også følge med. Nu skulle site både kunne ses på iOS/Windows, men det skulle også kunne opdateres on the fly.

Schelin.dk i 2014

Og så er vi næsten nået frem til idag hvor vi har skilt den mere tekniske del af Schelin ud og ind i en selvstændig blog.

Mobil telefonerne er flyttet over i en søster blog My iPhone Goodies og familien, verdens skæve vinkler og politiske statements er samlet her på Schelin.dk

 

Lidt nørd snak om Schelin.dk, vi startede med at bygge site i ms publisher og frontpage. Skiftede der efter til at kode den selv i HTML Som blev for bøvlet så vi skiftede til  HTML egg og er nu landet i WordPress og PHP.

Gad vide hvad det næste bliver 😉

Share